Jaarstage Ambulant hulpverlener (32 uur)

De organisatie

Zorgbureau Embrace is er voor iedereen die begeleiding nodig heeft. Wij zijn een team professionals die werkt vanuit het hart, aan een stevige basis bij de cliënt. Wij helpen de cliënt het zelfregulerend vermogen te bevorderen, in samenwerking met zijn of haar haar omgeving.
Dit doen wij door het bieden van ambulante begeleiding, coaching, ERB (emotie regulatie begeleiding door middel van o.a. kickboksen),mindfulness en andere therapie vormen.

Inhoud stage

Zorgbureau Embrace biedt een stageplek in de ambulante hulpverlening, voor studenten van de opleiding social work. Wij bieden een jaarstage van 32 uur per week.
Je doet ervaring op in de begeleiding van jongeren en volwassenen. Daarnaast kun je ervaring opdoen door het begeleiden in groeps- en individueel verband tijdens de sessies Emotie Regulatie Begeleiding o.a. door middel van kickboksen. Je leert binnen Embrace door te doen; je gaat er zelf op uit met je cliënt en door middel van supervisie, intervisie enreflectieverslagen werk je aan je professionaliteit en je persoonlijke ontwikkeling.
Je krijgt het vertrouwen en de veiligheid om zelf ervaringen op te doen en creatief aan de slag te gaan. Je doet wat werkt en werkt vanuit een systeemgerichte houding. Daarbij werk je vanuit de behoeftes en interesses van de cliënt, aan vooropgestelde doelen.
Je stelt begeleidingsplannen op. Daarnaast leer je over een stuk beleid en alles wat er achter de schermen komt kijken. zorgbureau Embrace biedt een veelzijdige stageplek, geen dag is hetzelfde. Dare te bo different!

Vaardigheden

  • Flexibel
  • Enthousiast
  • Initiatiefrijk
  • Creatief
  • Gedreven
  • Open stellen
  • Reflecteren

Contactpersoon

Stephanie Mulder
s.mulder@zorgbureau-embrace.nl
06-24973405
0592-268163